Onze cursus kort uitgelegd...

Onze cursus kort uitgelegd...

Ik leer je wat een professionele DJ doet : mensen entertainen, mensen laten dansen op door hem/haar gekozen muziek, op zijn/haar eigen, speciale manier.

De cursus is privé, dus aangepast aan jouw vragen, ervaring, enz ... Heb je nog absoluut geen ervaring, dan beginnen we van '0'. Heb je al enige ervaring, dan pikken we in waar je hulp nodig hebt! Ben je al een top-dj, dan kan ik je ongetwijfeld nog raad en advies geven ...

Je leert je talent zelf ontdekken, ik help je bij je muzikale kennis, de algemene basis van het Beatmixen, wat zijn Cue Points, hoe maak ik Loops, de technische aspecten, het aansluiten van je materiaal, het meest efficiënte gebruik van software om te draaien, het entertainen, je microfoon gebruiken, je contact met je publiek, en nog veel meer...Dit alles doen we met de DENON sc5000 Mediaplayers!

Hoe gaat dit in zijn werk? Wie is de leraar? Dat is DJ F.R.A.N.K.

Hij deelt je van A tot Z zijn ervaringen mee, zijn geheimpjes, zijn trucjes, wat je zeker moet doen, en ook wat je vooral niét moet doen...

Waar moet je op letten als je begint te draaien, welke muziek draai je in een warm-up set, vóór de ''grote'' DJ aan zijn set begint? Wat draai je als je later tot die ''grote DJ's'' gaat behoren, en mag draaien op de topuren in een discotheek of festival, of als je misschien wel sets langer dan 2uur mag draaien… Dit en nog veel meer komt allemaal aan bod in onze cursus.

DeDJSchool geeft je de kans om dit alles te leren van DJ F.R.A.N.K

Stuur een mail voor meer info!